Moflaten AS

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

 

Honda Snøfresere

Ingen konkurrent kan vise til samme effektivitet som Honda i de forskjellige klassene innen snøfresere. Ingen kaster snøen høyere eller lengre, enten den er tørr og lett, våt eller tung.Hardpakkede brøytekanter byr heller aldri på noe problem. Honda snøfresere er markedets ledende merke på kvalitet, driftssikkerhet og funksjonelle egenskaper. Ikke minst ser vi dette under harde snøvintre med store snømengder. Honda snøfresere med toppventilert, miljøvennlig 4-takts motor løser oppgavene på en suveren måte.

 

Honda Gressklippere

Honda flytter grenser, og produktene utvikles i samspill med mennesker og naturen. Motorene er lette og kompakte, som 2-taktere, men med et meget flatt dreiemoment og bedre ytelse med høyt turtall. Stikkord er lavere vekt, minimalt utslipp av hydrokarbon og nitrogenoksyd, samt mindre vibrasjoner og støy. Produktene ligger godt under normen for verdens strengeste miljøkrav, CARB.

Honda er verdens ledende produsent til bl.a. power equipment, biler motorsykler og 4-takts utenbordsmotorer. Mer enn 50 års erfaring og målrettet utviklingsarbeid ligger til grunn for den helt unike 4-takts motorteknologien som er den sikre drivkraften i de avanserte produktene fra Honda.

 

Honda Aggregat

HONDA - verdens ledende produsent av strømaggregater. Kjennetegnes av høy kvalitet og en udiskutabel driftssikkerhet. Velg blandt en rekke modeller med varierende egenskaper, og som dekker de fleste strømbehov innenfor området 1,0-6,5 kVA. Spør etter originale HONDA strømaggregater!

Honda EU - en stille revolusjon som gir verden et stabilt spenningsnivå
Med EU tar Honda et skritt videre, og spesielt gjelder dette på områdene miljø, driftsøkonomi, støy og vekt.

Lavt støynivå, lav vekt og meget miljøvennlig, gjør EU godt egnet til bruk i fritid, som hytte, båt og camping. For det profesjonelle markedet vil også EU være en utvikling i positiv retning. Stikkord her er et bedre arbeidsmiljø i form av mindre støy og eksosutslipp.